Om Lisensavtale for sluttbrukere

Lisensavtalen for sluttbrukere (lisensavtalen) er en bindende avtale mellom deg og AO Kaspersky Lab, som fastsetter vilkårene for bruk av programmet.

Viktig: Les nøye gjennom hele lisensavtalen før du begynner å bruke programmet.

Du kan se vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere ved å bruke følgende metoder:

Ved å installere Kaspersky Safe Kids, bekrefter du at du har forstått og godtatt vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere. Hvis du ikke aksepterer vilkårene i lisensavtalen for sluttbrukere, må du avslutte installasjonen av Kaspersky Safe Kids og slutte å bruke programmet.